Bonaca Restaurant & Lounge Bar Verudela

Make a Reservation

Restoran | Bonaca Restaurant & Lounge Bar Verudela | Pula

A da opet skoknete na ukusno hrvatsku, američku, talijansku ili mediteransku hranu? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Svratite u naš restoran Bonaca & Lounge Verudela, koji fascinira izvrsnim jelima i pored toga vam nudi privlačno okruženje. Odmarajte na našoj terasi tijekom sunčanih dana. Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorijama bez obzira na vremenske uvjete.


Top restoran sa svestranim jelovnikom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Oduševit će vas vrhunske delikatese i odlična gurmanska hrana. I za one koji vole slatko imamo nešto u ponudi. Naš svježi kruh, naša delikatna čokolada ili naši raznovrsni kolačići jesu i kao desert posebno ukusni. Rado ćemo vas ugostiti na doručku, na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Iskoristite našu besplatnu WiFi-mrežu za dijeljenje vaših slika.


Alergije i dijeta

Svojim gostima nudimo i vegetarijanska jela – na taj način i najzahtjevniji mogu naći nešto slasno za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.


Posebno praktično zahvaljujući našim parkiralištima

Ispred restorana nalaze se besplatna parkirna mjesta za naše goste. Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Iz tog razloga imamo prilaz bez prepreka. Poseban komfor – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Kod nas je moguće platiti plaćanje virmanom, Diners Club karticom, VISA karticom, beskontaktnim plaćanjem, debitnom karticom, Maestro karticom, Mastercard karticom ili na klasičan način gotovinom. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za sve ostale informacije i rezervacije slobodno nas kontaktirajte. Radimo 6 dana u tjednu od 10:00 do 23:00 sati za vas. Ponedjeljkom ne radimo.

Our services

payment options

Opening hours

Monday

10:00 AM – 06:00 PM

Tuesday

10:00 AM – 06:00 PM

Wednesday

10:00 AM – 06:00 PM

Thursday

10:00 AM – 06:00 PM

Friday

10:00 AM – 06:00 PM

Saturday

10:00 AM – 06:00 PM

Sunday

10:00 AM – 06:00 PM

Twitter_Logo_Blue